RevisionRy er kommet på dragterne

25. nov. 2015

IMG_0732-hg

Bjerringbro-Silkeborg-spillerne løber fremover på banen med et nyt sponsornavn på ryggen. RevisionRy er nemlig kommet på spillernes paradedragter.
Når Bjerringbro-Silkeborg onsdag aften den 25. nov. møder SønderjyskE i JYSK Arena kan publikum opleve en ny sponsor på spillernes paradetøj. RevisionRy er nemlig kommet på ryggen af det tøj, som spillerne løber på banen i, og det tøj som spillerne har på, mens de sidder på udskiftningsbænken.

”Vi er en del her hos RevisionRy, som tidligere selv har spillet håndbold, og som følger Bjerringbro-Silkeborg. Vi kan godt lide at komme til kampene i JYSK Arena, og vi vil gerne være mere synlige i forbindelse med Bjerringbro-Silkeborgs kampe”, siger Niels Jørn Jeppesen, der er registreret revisor hos RevisionRy.

Det nye sponsorat blev tyvstartet allerede i søndags, da Bjerringbro-Silkeborg-spillerne bar tøjet til EHF Cup-kampen i Tjekkiet mod Talent Plzen. Her kunne de håndboldglade revisorer se deres navn på tøjet i den tv-transmitterede kamp.

”Gennem sponsoratet bliver vi set i tv og mange andre steder, så vi når ud til nogle nye mennesker gennem Bjerringbro-Silkeborg. Det handler selvfølgelig om, at vi gerne vil sige velkommen til nogle nye kunder, men vi ved også, at det betyder noget for vores nuværende kunder, at vi er med og støtter Bjerringbro-Silkeborg. Det er som professionel og solid klub, som man gerne vil identificeres med”, fortæller revisoren.

De sidder i alt 16 revisorer hos RevisionRy, og de har netop etableret et samarbejde med Revision Hammel, hvor man supplerer hinanden med forskellige kompetencer. Det samarbejde vil revisorerne også gerne sætte på det midtjyske landkort gennem Bjerringbro-Silkeborg.
”Både vi og Revision Hammel dybt forankrede i det midtjyske område. Vi har mange kunder både i oplandet til Silkeborg og i selve Silkeborg, og dem vil vi gerne gøre os synlige overfor”, siger Niels Jørn Jeppesen.

RevisionRy sidder med i Bjerringbro-Silkeborgs erhvervsklub, og de er også med i en af Bjerringbro-Silkeborgs netværksgrupper, der holder til netop hos RevisionRy. I Bjerringbro-Silkeborg glæder de sig nu over det øgede samarbejde med RevisionRy.

”Vi er meget glade for det samarbejde, vi har med RevisionRy, og vi er glade for nu at kunne præsentere RevisionRy på vores paradedragter”, lyder det fra kommerciel direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Per Rasmussen.

Det er klokken 19.00 onsdag aften, når Bjerringbro-Silkeborg møder SønderjyskE, at RevisionRys logo for første gang kan ses på paradetøjet i JYSK Arena.

www.revisionry.dk